2 min read

Mijn eerste maand als...Finance & HR Medewerker

Mijn eerste maand als...Finance & HR Medewerker

De aanhouder wint


Even voorstellen

Mijn naam is Sylvia Schuurman-Haalboom. Ik ben 42 jaar en woon met mijn 2 kinderen en man hier om de hoek van het kantoor in de Rietkampen. En ja je leest het al, ik heb in 2020 voor het eerst hier gesolliciteerd…maar daar zo meer over. Als medewerker HR & Finance heb ik een combi functie. Ik ben samen met het Finance team verantwoordelijk voor de financiële administratie van niet 1 maar 5 bedrijven. Daarnaast ben ik samen met één andere Finance collega en de HR manager binnenkort verantwoordelijk voor de operationele processen van HR. 

Gesolliciteerd in 2020 en in 2023 begonnen

Op de vraag “Hoe ben je bij 4CEE terecht gekomen?” moest ik een beetje lachen. Zo’n 3,5 jaar geleden heb ik namelijk ook al gesolliciteerd bij 4CEE op de functie van Finance Medewerker. De klik was er toen meteen, maar ik had al een tijdje geen Finance functie bekleed en wilde er toch liever weer rustig inkomen. Toen heb ik dus voor een andere werkgever gekozen. 3,5 jaar later zag ik weer een leuke vacature voorbij komen en deze was opnieuw van 4CEE! Alleen nu een combifunctie van zowel Finance als HR. Dat sprak me meteen aan. Ik heb opnieuw gesolliciteerd en de rest is geschiedenis.

Mijn eerste maand

Mijn eerste dag begon met het welbekende voorstelrondje. Heleen (Financial Controller bij 4CEE) gaf me een rondleiding door het gebouw en heeft me voorgesteld aan allerlei collega’s. Veel gezichten en veel namen, die moet ik nog even oefenen… Na het rondje kon ik gelijk aan de slag met de inhoudelijke onboarding. Er lag een persoonlijk onboardingsplan klaar met een planning en doelstellingen voor de 1e maand.

"Ik moest wel even wennen, er is namelijk veel ruimte voor informeel en persoonlijk contact"

De eerste maand stond vooral in het teken van leren, leren en nog eens leren. Daarnaast had ik een lijst gekregen met een aantal personen waar het - voor mijn functie - relevant is om kennis mee te maken. Enerzijds een persoonlijke kennismaking, maar anderzijds ook de diepte in op het gebied van onze software oplossingen en het verschil in dienstverlening per bedrijf. Ik moest wel even wennen, er is namelijk veel ruimte voor informeel en persoonlijk contact.

Hoe zou ik 4CEE omschrijven na een maand hier te hebben gewerkt?

4CEE is een jong en dynamisch bedrijf, al voel ik me daardoor wat ouder😉. Er werken spontane collega’s die open staan voor al je vragen. Ondanks dat er 5 verschillende bedrijven zijn ervaar ik een open cultuur. We zijn erg ambities maar er is voldoende ruimte voor persoonlijk contact en gezelligheid.

“Ga er met open vizier in, sta open voor alles wat op je af komt. Je krijg namelijk alle handvaten!”

 

 

Mijn eerste maand als...Functioneel Consultant

Mijn eerste maand als...Functioneel Consultant

Mijn naam is Mike van Egdom, 37 jaar en woonachtig in het mooie Veenendaal hier om de hoek. Voor mij is het de eerste keer dat ik zo dicht bij huis...

Read More
Mijn eerste maand als Business Development Manager

Mijn eerste maand als Business Development Manager

Hallo allemaal, ik ben Sandra de Vries, 50 jaar oud en sinds kort werkzaam als Business Development Manager voor 4Exchange. De titel van mijn functie...

Read More
Mijn eerste maand als FP&A Consultant

Mijn eerste maand als FP&A Consultant

In mijn eerste maand als FP&A Consultant bij 4CEE heb ik een verrassende reis gemaakt, van mijn sollicitatieproces tot mijn eerste dagen op kantoor....

Read More