3 min read

Mijn eerste maand als Creative Content Marketeer bij 4CEE

Mijn eerste maand als Creative Content Marketeer bij 4CEE

Even voorstellen

Hoi allemaal, ik ben Matthijs Teijgelaar, en ik werk nu al een maand als Creative Content Marketeer bij 4CEE. Ik ben hier om jullie te vertellen over mijn avonturen en ervaringen tijdens mijn eerste maand bij dit geweldige bedrijf. Laten we beginnen met hoe ik bij 4CEE terecht ben gekomen.

 

Hoe ben ik bij 4CEE terecht gekomen?

Het verhaal van hoe ik bij 4CEE terechtkwam, begon met een bericht op LinkedIn van Irene, corporate recruiter bij de groep. Op dat moment werkte ik bij een relatief klein makelaarsbureau, waar ik alles rondom Marketing. Het begon steeds meer te kriebelen om in een groter bedrijf te werken, omringd door meer “creatievelingen”. Ik zocht een functie waarbij ook meer de focus had op visueel werken.

 

Hoe heb je het sollicitatieproces bij 4CEE ervaren?

Het sollicitatieproces bij 4CEE verliep eigenlijk heel soepel en prettig. Ik had twee sollicitatiegesprekken, en ik voelde me meteen op mijn gemak. Het duurde iets langer dan normaal vanwege de zomervakanties, maar de communicatie met Irene was uitstekend. De gesprekken waren ontspannen en positief, wat mijn enthousiasme voor de functie alleen maar vergrootte.

 

Mijn eerste maand bij 4CEE

Op mijn eerste werkdag bij 4CEE was ik ontzettend enthousiast. Ik werd hartelijk verwelkomd door Tineke en ontmoette meteen het marketingteam. Natuurlijk was er de gebruikelijke laptop-setup en een rondleiding door het kantoor. Er was zoveel te leren en te ontdekken, maar ik voelde me meteen welkom en op mijn plek. Ik verliet die dag het kantoor met dezelfde enthousiasme als waarmee ik was gekomen.

In mijn eerste maand bij 4CEE heb ik al behoorlijk wat kunnen doen. De contentplanning liep tot en met augustus, dus ik heb me beziggehouden met het uitstippelen van de visie voor de toekomst. Ik ben begonnen met het plannen van de contentkalender en heb gewerkt aan twee evenementen voor Diesis en Easy Systems. Bij Easy Systems ben ik ingestapt bij Esther, die al begonnen was met het plannen, en ik heb Diesis vanaf het begin opgepakt. Daarnaast heb ik verschillende opdrachten voor de website uitgevoerd, waaronder een project voor 4Exchange, waarover je meer kunt lezen in het artikel over Sandra haar eerste maand! Ook heb ik me beziggehouden met het beheren van de LinkedIn-pagina's van alle bedrijfsonderdelen en het maken van nieuwe visuals en advertenties voor LinkedIn.

 

Hoe heb je jouw werkzaamheden ervaren tot nu toe?

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik mijn werkzaamheden bij 4CEE fantastisch vind. Het is precies wat ik zocht en waarvoor ik hier ben gekomen. Ik merk dat mijn taken steeds meer uitbreiden, en ik krijg steeds meer opdrachten op mijn bordje. Een interessant project was bijvoorbeeld dat Coforce me benaderde om een proces visueel uit te tekenen, wat ik met plezier heb gedaan. Het voelt geweldig om mijn creativiteit en vaardigheden in te zetten voor een bedrijf dat openstaat voor nieuwe ideeën en mogelijkheden.

 

Hoe zou je 4CEE nu na een maand omschrijven?

4CEE is voor mij een gezellig en open bedrijf. Vanaf dag één voelde ik me welkom en op mijn gemak. Wat me echt opviel, is dat je hier met iedereen een praatje kunt maken. Er lopen veel mensen rond met verschillende expertisegebieden, en je kunt altijd wel iemand vinden die je kan helpen. Er heerst een open cultuur waarin je niet bang hoeft te zijn om naar de directie te stappen en een gesprek aan te knopen.

 

Hoe verliep de onboarding?

De onboarding bij 4CEE verliep heel soepel en gestructureerd. Er was een duidelijke PowerPoint-presentatie om me wegwijs te maken, en Jilliann en Harm, vorige content marketeers, hadden me een overdracht gegeven met instructievideo's. In deze video's legden ze uit hoe ze bepaalde tools en software eerder gebruikten, wat ontzettend handig was. Daarnaast heb ik Esther als mijn buddy toegewezen gekregen. We hebben elke week afgesproken om samen te zitten en doelen op te stellen die ik binnen een bepaalde periode wilde bereiken. Ik kon ook altijd bij Tineke, mijn leidinggevende, terecht voor vragen en begeleiding.

 

Heb je nog tips en tricks voor het beginnen van een nieuwe baan bij 4CEE?

Het belangrijkste is om met enthousiasme naar je werk te gaan en een positieve houding te behouden. Neem iets lekkers mee om te delen met je nieuwe collega's, dat scoort altijd punten en zorgt meteen voor een goede sfeer. Het is belangrijk om jezelf te zijn en open te staan voor nieuwe ervaringen, want wie weet wat voor geweldige kansen er op je pad zullen komen.

Mijn eerste maand bij 4CEE is voorbij gevlogen en ik kijk vol enthousiasme uit naar wat de toekomst zal brengen. Met een geweldig team en een open bedrijfscultuur weet ik zeker dat dit een avontuur wordt om nooit te vergeten.

 


 

Wil jij meer weten over het werken bij 4CEE? Bekijk dan onze werkenbij website of bekijk onze instagram pagina @Werkebij4CEE

Bekijk hier alle vacatures bij de 4CEE groep!

Mijn eerste maand als...Functioneel Consultant

Mijn eerste maand als...Functioneel Consultant

Mijn naam is Mike van Egdom, 37 jaar en woonachtig in het mooie Veenendaal hier om de hoek. Voor mij is het de eerste keer dat ik zo dicht bij huis...

Read More
Mijn eerste maand als FP&A Consultant

Mijn eerste maand als FP&A Consultant

In mijn eerste maand als FP&A Consultant bij 4CEE heb ik een verrassende reis gemaakt, van mijn sollicitatieproces tot mijn eerste dagen op kantoor....

Read More
Mijn eerste maand als RPA Consultant

Mijn eerste maand als RPA Consultant

De spanning van een nieuwe baan, de onzekerheden, het avontuur; elke nieuwe start brengt een mengelmoes van gevoelens met zich mee. Voor mij, als...

Read More