1 min read

Maak kennis met...Erwin Rebergen

Maak kennis met...Erwin Rebergen

Vandaag in het nieuwe rubriek ‘Maak kennis met…’ zijn we om de tafel gegaan om kennis te maken met Erwin Rebergen. Benieuwd wat hij doet in de organisatie, en nog leuker wat hij doet buiten de organisatie? Lees dan verder!

 

Wat doet ik in de organisatie?

De officiële titel is Cloud Engineer, binnen deze rol zorg ik ervoor dat alle applicaties van klanten stabiel en veilig draaien binnen onze cloud omgeving. Daar naast vervul ik ook de rol van Security Officer, hier bewaak ik de informatie beveiliging en zorg ik dat deze op een hoog niveau blijft.

 IMG_3153

 

Wat zijn mijn hobby’s?

Buiten het werk om heb ik erg veel hobby’s. Ik doe aan wielrennen, zwemmen (al is het meer borrelen dan zwemmen…), metal muziek luisteren, concerten en festivals bezoeken, alles van IT volgen, gamen op de PC en PlayStation 4 en als er nog tijd over is vind ik kamperen ook leuk. Wel is dat wat luxer dan dat ik zou willen, mijn vrouw moet natuurlijk wel de koelkast mee…😉.

Mijn favoriete band’s zijn Childern of Bodoom, Kreater, Ensiferum en de Nederlandse band Sisters of Suffocation. Deze heb ik zelfs gesponsord! Ik ben dan ook altijd bij concerten of festivals beukend in de moshpits te vinden, maar op werk beuk ik ook altijd door!

 

Waar sta je om bekend in de groep?

Ik ben er altijd bij! Op de vrijdagmiddag ben ik vaste gast bij de borrel in onze de brasserie, maar ook met alle activiteiten ben ik er te vinden. Zo wil ik ook binnen kort een LAN party organiseren. Oja! Je komt me altijd ook tegen als je hier net begint. Dan organiseer ik namelijk de Security Awareness training voor alle nieuwe medewerkers.

IMG_3368

 

Door de wolken...maar dan letterlijk

Door de wolken...maar dan letterlijk

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je door de wolken zweeft? Annemarie, Front end developer bij Easy Systems, had dit ook…maar dan letterlijk! Het...

Read More
Mijn eerste maand als...Functioneel Consultant

Mijn eerste maand als...Functioneel Consultant

Mijn naam is Mike van Egdom, 37 jaar en woonachtig in het mooie Veenendaal hier om de hoek. Voor mij is het de eerste keer dat ik zo dicht bij huis...

Read More
Mijn eerste maand als...Finance & HR Medewerker

Mijn eerste maand als...Finance & HR Medewerker

De aanhouder wint Even voorstellen Mijn naam is Sylvia Schuurman-Haalboom. Ik ben 42 jaar en woon met mijn 2 kinderen en man hier om de hoek van het...

Read More